Samarbetspartners

Samarbetspartners 

 


 

NLP Professionals

Steinberg AB 

 

OHL Development

Eva Hols är beteendevetare, konsult och författare till boken "Konflikthantering på jobbet".  I samarbete med LärandeUTVECKLING finns bland annat gemensamma föreläsningar, utbildningar såsom NLP för Proffs, Certifieringsutbildningar NLP Practitioner och Företagsinterna utbildningar. 

NLP Professionals > 

John Steinberg är fil dr i pedagogik. Han föreläser och utbildar i pedagogik, ledarskap och samtalsmetodik. John har tidigare varit lektor i pedagogik vid Örebro Universitet och har lång erfarenhet som konsult och kursledare. I samarbete med LärandeUTVECKLING finns ett antal gemensam utbildningar. 

Steinberg AB >

Anna Ohlströmer är en av konsulterna i OHL development som LärandeUTVECKLING samarbetar med.OHL development erbjuder konsultuppdrag inom ledarskapsprogram, individuell handledning, teamutveckling, ledningsgruppsutveckling, strategi och visionsarbete, entreprenöriellt lärande samt HR processer.

OHL Development >

 


 

Shifting Paradigm Consulting

 

Dusolid

Carina Torpenberg, grundare av Shifting Paradigm Consulting, har 15 års erfarenhet av verksamhetsutveckling, ledarutveckling och coaching. I samarbete med LärandeUTVECKLING ges gemensamma föreläsningar och utvecklingsuppdrag.

Shifting Paradigm Consulting >

Marita Boström är VD för Full hand, ett koncept för personlig utveckling. Med drygt 20 år i näringslivet internationellt med största delen i telekombranschen har Marita haft både operativa och strategiska roller som bl.a. projektledare, teamledare och produktchef. Hon är utbildad mental tränare, certifierad coach ICC  och kostrådgivare.

Dusolid>